Blog

TEKNOLOJİ HAYATIN ODAĞINDA

Emre Doğru

Yeni normal ile teknoloji hayatımızı kuşatmış durumda

Eğitimin teknolojiden verildiği,sanal marketlerin kurulduğu, alışveriş sitelerini sıkça kullanıldığı bir döneme girdik ve bu durum bir çok değişimi de beraberinde getirerek devam edecek.Moda için önemli bir adım atıldı ve Türkiye’nin önemli şovlarından Mercedes-Benz İstanbul moda haftası dijitalde sunuldu ve bunun daha da evrilerek devam edeceği düşüncesindeyim.

Niyazi Erdoğan

Defilenin sıkıcı ve büyük külfetinden kurtulmuş olmak sektör içindeki bir modacı olarak beni inanılmaz heyecanlandırdı.

Defilelerin amacı hep saptırdığını düşündüm. Tanınmış bir manken yürümediyse podyumda etkisi hafif kalan ve  davetlilerin kim olduğunu izlemekten tasarımların ayrıntılarının hep gözden kaçırıldığını düşündüğüm bir durumdu. Şimdi tasarımcının hayal gücünün sınırlarını zorlayabileceği bir sunum ile karşı karşıyayız. Teknolojinin uçsuz bucaksız içeriği ile sunulan defileler müthiş görsel şovlar sunacak.Mesleğimi çok isteyerek edindim; şimdi ise mesleğime aşığım.

6 Comments
  1. I am incessantly thought about this, thanks for posting.

  2. I reckon something truly special in this website.

  3. Some really great info, Gladiola I detected this. I’m not spaming. I’m just saying your website is AWSOME! Thank you so much! Please vist also my website.

Comments are closed.


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.

Cart